CNC-maskiner och skärande bearbetning

Tips om CNC-maskiner och NC-maskiner

Ad-plast drar stor nytta av den senaste tekniken

Det finns så mycket spännande teknik att dra nytta av inom industriproduktion. Ett av de svenska företag som har investerat en hel del i den nya maskintekniken är Ad-plast i Anderstorp. Ad-plast erbjuder formsprutning med formsprutningsmaskiner som ger riktigt goda resultat. Det handlar om snabb produktion men också om hög kvalitet.

Ad-plast tillverkar snabbt och precist

Oavsett om det gäller enstaka prototyper av plast eller en komplett produktion av tusentals delar så kan Ad-plast hjälpa till. De har tekniken och kunskapen som krävs för att erbjuda formsprutning som är snabb och som ger högsta kvalitet.

Med moderna formsprutningsmaskiner så kan Ad-plast se till att komponenterna som tillverkas har den form som krävs och att de designas med rätt plast. Arbetsmetoderna är inte bara smarta vad gäller kostnaden för själva produktionen. Vår miljö tjänar också på ett eliminerat svinn och minskade kostnader för energi.

Med truckar som kör själva!

Något mycket spännande är de självkörande truckar som Ad-plast nu jobbar med. Det här är förarlösa truckar som lastar och laddar i enlighet med programmering. De jobbar tillsammans på verkstadsgolvet och drar ner på tiden för varje produktion. Ett besök hos Ad-plast är en spännande upplevelse. Moderna maskiner, truckar utan förare och operatörer som kan plasttillverkning möts för att tillverka framtidens bästa plastkomponenter.

För delar eller färdiga produkter av plast som håller hög kvalitet men kommer med ett rimligt pris så är Ad-plast en samarbetspartner att beakta!

29 jan 2019